Műanyag ablak

Mi az 1 év jótállás lejárta előtt ingyenesen átvizsgáljuk, újra beállítjuk az általunk beépített nyílászárókat!

Műanyagablak profilok

A műanyagablak profilok anyaga nagy keménységű PVC, amelyet különböző típusú beépített acélprofilok tesznek merevebbé. Az ablak profilok ún. légkamrákat is tartalmaznak, amelyek a műanyagablak hőszigetelő képességében játszanak fontos szerepet. Minél több légkamrás egy ablak, annál jobb a profil hőszigetelése és hangszigetelése (35-45dB).

A műanyagablak profilokhoz választható színeket itt tekintheti meg.

Gealan műanyagablak profil

A németországi Gealan Európa egyik legrégebbi és talán legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező műanyag ablak- és műanyag ajtóprofil gyártója. A folyamatos fejlesztések és a modern technika eredménye a magas műszaki tartalmú, elegáns kivitelű műanyag nyílászáró szerkezet.

Deceuninck műanyagablak profil

A Deceuninck műanyagablak megjelenésére jellemző a természet gazdag és harmonikus színvilága. Igény szerint különleges színhatás választható, amely optimális módon segíti az Ön ötleteit és terveit.

A Deceuninck műanyagablak kiemelkedő tulajdonsága az UV-stabilitás és az időjárással szembeni ellenállóság, ezért a színek évek múlva is ugyanolyan ragyogóak lesznek, mint az első napon. Az M-PR rendszerhez 2 és 3 rétegű üvegezés is választható.