Bók-Ablak Kft. - Ajánlatkérés ablakcserére, műanyagablak beépítésre


Ajánlatkérés, helyszíni felmérés igénylése műanyagablak beépítésre, ablakcserére

A szín felárak mértéke 30-50% közötti, attól függően hogy egy oldalon, vagy mindkét oldalon színesek a műanyag nyílászárók, illetve, hogy alapszínű vagy különleges színűek a nyílászárók.

Ajánlatkérés, helyszíni felmérés igénylése árajánlathoz

Köszönjük megkeresését!

Sajnos az e mailen érkező tájékoztató árajánlatokra jelenleg nem tudunk gyorsan válaszolni, mert a helyszíni felmérést igénylő árajánlatok feldolgozásai mindig előnyt élveznek, hiszen ők már időt szántak ránk a helyszínen. A tájékoztató árajánlatokat újra át kell dolgozni a helyszíni felmérés után. Sajnos a beépítési szezonban erre kevés időnk marad!

Javasoljuk, hogy vegye igénybe az ingyenes felmérést és pontosabb, gyorsabb árajánlatot tudunk majd adni!

Ingyen felmérést az alábbi kerületekben biztosítunk: XVII, XVI, X, XV, XIV, XIX, valamint Ecser, Maglód, Vecsés, Pécel, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepestarcsa.

Egyéb pesti kerületekben a felmérési díj 5.000.-Ft, budai kerületekben 8.000.-Ft, melyet megrendelés esetén a rendelési értékből jóváírunk!

Egyéb távolabbi felméréseket megegyezés szerint vállalunk!

Amennyiben helyszíni felmérést szeretne kérni, adja meg a pontos címet és a kapcsolattartó nevét, telefonszámát. A felmérő kollégánk 1-2 napon belül telefonon jelentkezik majd és egyeztetnek egy mindkettőjüknek alkalmas időpontot.

Köszönjük megértését!