Ablakcsere, Ablakcsere Budapest - Bókablak


Ablakcsere, ablak csere Budapest

Műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok forgalmazása, beépítése, cseréje Budapest és vonzáskörzetében!

Ablakcsere

A BÓK-ABLAK Kft. műanyag ablakok és biztonsági ajtók forgalmazásával, beépítésével, cseréjével foglalkozik. Az ajtó- és ablakcsere szakszerű elvégzése mellett korszerű árnyékolástechnikai rendszereket (redőny, reluxa, roletta, szúnyogháló) is kínálunk. Több száz ajtó- és ablakcsere, illetve új beépítés, valamint árnyékoló rendszer szerelés van a hátunk mögött, valamint rengeteg elégedett ügyfél.

Műanyagablak termékeinknél fő szempont ablakcsere előtt, hogy megfelelő műanyagablak profilt válasszunk ki. Cégünk minőségi DECEUNINCK és GEALAN műanyagablak profilokat forgalmaz.

A műanyagablak karbantartási igénye csekélynek mondható, így az ablakcsere egy olyan befektetés, amely sok évtizedre szól.

Ablakcsere árak / Ablakcsere ajánlatkérés

Amit nyújtunk az ablakcsere megrendelése esetén

 • kiváló minőségű műanyag ablakok
 • korszerű technikai háttér
 • kitűnő szakemberek
 • kedvező árak

Cégünkre jellemző tulajdonságok ablakcsere során

 • ingyenes felmérés a X., XVII.ker ben
 • szaktanácsadás
 • árajánlat készítés
 • műanyag ajtók, ablakok kiszállítása
 • műanyag ajtók- ablakok bontása, beépítése (ablakcsere)
 • törmelék elszállítás
 • beépítés utáni kőműves munkák

Az ablakcsere, nyílászáró csere nehéz választás

Ma már rengeteg cég végez ablakcserét, így nehéz kiválasztani közülük a legjobbat. Fontos szempont a választásban, hogy jó minőséget értékesítsen és az ablakcsere kivitelezését is kiváló minőségben végezze el, közel legyen Önhöz, és garanciát is vállaljon mind a műanyagablakra, mind az ablakcsere munkára nézve.

Azt, hogy az ablakcsere milyen profilú műanyagablakkal történjen, az épület jellege is meghatározza. Munkatársaink magas minőségben és a megbeszélt határidőn belül végezik el az ablakcsere folyamatait.

Ablakcsere menete

Az ablakcsere megrendelése minden esetben az ajánlatkéréssel kezdődik. Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, úgy kollégánk helyszíni felmérést végez a nyílászárók méreteinek pontosítása végett. Amint a nyílászárók legyártásra kerültek, cégünk értesíti a vásárlót, hogy elkészült a megrendelt műanyagablak és hogy mely időpontban tudnánk beépíteni azt.

A beépítést végző szakembereink odafigyelése miatt a műanyagablak épségben érkezik meg az adott helyiségbe. A védelemben nagy segítséget nyújt a műanyagablak keretére és szárnyaira ragasztott védőfólia, amelyet a beépítés után természetesen el is távolítunk.

Ahhoz, hogy a műanyagablak beszerelése lehetővé váljon, az előző ablakot kell eltávolítani, mely a szárnyak levételével kezdődik. Mielőtt az ablakcsere elkezdődik, fontos a berendezési tárgyakat valamivel letakarni, hogy a munka során keletkezett portól megvédjük őket, emellett az adott helyiségben szabaddá tenni a munkaterületet, hogy a műanyag ablak elemei elférjenek, mivel a műanyagablak keretének összeszerelése után egy nagyobb méretű elem keletkezik.

Miután az ablakszárnyakat eltávolították szakembereink, elkezdik kisebb és nagyobb méretű darabokra vágni az előző ablak tokját, ez azért is fontos, hogy a lehető legkevésbé sérülhessen a vakolat és a fal. Az eltávolított elemeket általában a megbízott cég elszállítja. Ahhoz, hogy az új műanyagablak beépítése megkezdődhessen, ki kell takarítani a törmeléktől a műanyagablak jövőbeni helyét, valamint pormentesíteni is szükséges.

Az ablakcsere utáni helyreállítást is vállaljuk, így Önnek nem kell külön kőműves szakembert megbíznia a régi ablakok bontása során a falon keletkezett sérülések miatt.

Ablakcsere, ablak beépítés redőny, reluxa, roletta vagy szúnyogháló szereléssel együtt is rendelhető.

Olyan helyiségekben, ahol nyílt égésterű gázkészülék üzemel, kötelező a nem lezárható szellőző használata. Erre mindenképp figyeljen, ha ablakcsere előtt áll.

Az ablakcsere és a hőszigetelés jelentősége

Egy ablakcsere nem csak esztétikai okok miatt válhat szükségessé, hanem azért is, hogy minél jobban leszorítsuk lakásunk hőveszteségét, így a tető és a falak szigetelése mellet nagyon fontos lépés az ablakcsere is a mai magas energiaárak mellett. Egy jól kiválasztott műanyagablak és egy szakemberek által végrehajtott ablakcsere nagyon jó befektetés. Mivel rövid ideig marad ablak nélkül a ház vagy lakás, ez a munka fűtési szezonban is elvégezhető. Téli ablakcserénél olyan rögzítő anyagot használunk, melyek fagypont alatt is nagy kötésszilárdságot eredményeznek.

A műanyag nyílászárók előnyei

 • soha többet nem kell csiszolnia, mázolnia régi fa nyílászáróit
 • a műanyag ablakok profilja nem színeződik, nem sárgul be, még erős UV sugárzás hatására sem
 • az ablakcsere után nagy mennyiségű energiát takaríthat meg régi nyílászáróihoz képest
 • a műanyag ablakok profiljai nem deformálódnak el
 • igény esetén a műanyag ablakok hanggátlási értéke fokozható

A műanyagablak beépítés, ablakcsere módjai

 • ablakcsere új épületben
 • ablakcsere panel épületekben (panel házaknál az ablakcsere mindenképp a régi tok kibontásával kezdődik)
 • ablakcsere tégla épületekben bontással
 • ablakcsere tégla épületekben bontás nélkül

Az ablakcserét jól gondolja át, ne kapkodja el a döntését!

Ablakcsere előtt a helyszínen mérjük meg a kialakított falnyílás méretét és ezek alapján készítjük el igényre szabott árajánlatát. Ne kapkodja el döntését, nem kell azonnal döntenie, hisz az ablakcsere hosszú távú befektetés, évtizedekre szól, ezért a legjobb műszaki tartalom és ár figyelembevételével hozza meg döntését.

Ablakcsere helyszíne

Ablakcserét Budapest egész területén, annak vonzáskörzetében, az agglomerációban, valamint vidéken is vállalunk.

Ablakcsere Budapesten, ablakcsere Budapest környékén, ablakcsere vidéken

Fő szolgáltatási területeink: Budapest X. kerület, Budapest XIV. kerület, Budapest XV. kerület, Budapest XVI. kerület, Budapest XVII. kerület, Budapest XVIII. kerület, Budapest XIX. kerület, Csömör, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Isaszeg, Ecser, Maglód, Gyömrő, Mende, Vecsés, Gyál, Üllő, de természetesen Budapest többi kerületéből érkező megkeresését is szívesen fogadjuk.

Ablakcsere panel lakásban

Az évtizedekkel ezelőtt épült panelházakba elavult nyílászárókat építettek be, melyek mára elöregedtek. Ezeknek az ablakoknak a cseréjénél eltávolítjuk a régi tokszerkezetet, a falnyílást megtisztítjuk és elvégezzük az ablakcserét. Csavarokkal rögzítjük és PUR habbal tömítjük. A helyszíni munka bontással jár, de beépítést követően nincs szükség kőműves munkára, mert a visszajavítást takarólécekkel hajtjuk végre.

Ha az ablakcsere panellakásban történik, felesleges a 7-8-9 kamrás, 3 rétegű hőszigetelt üveggel ellátott műanyagablakok közül választani, mivel a panel falai nem szigetelnek olyan jól, mint egy passzív ház falai, és ezért az ablakok közötti különbség nem igazán számít. Ha pedig valaki egy jól leszigetelt házat épít, nem érdemes 7-8-9 kamrás műanyag ablakon kívül másban gondolkodnia, mindenképp 3 rétegű üveggel.

A panel lakás kivételével a műanyag ablakcsere minden esetben bontással jár együtt, de igyekszünk a minimális mértékű roncsolással végezni azt. Az új műanyagablak környékét és a belső falfelületet mindig körbe kell javítani az ablakcsere után.

Ablakcsere, Ablakcsere Budapest