Műanyag nyílászáró ablak csere Budapest, műanyag ablak cseréje Budapest


Műanyag nyilászáró

Műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok forgalmazása, beépítése, régi nyílászáró cseréje Budapest és vonzáskörzetében!
Műanyag ablak csere Budapest, műanyag ablakok budapest

Műanyag nyílászáró

Cégünk műanyag nyílászárók és árnyékolástechnikai rendszerek forgalmazásával és beépítésével foglalkozik Budapesten és vonzáskörzetében. Fő profilunk a műanyag nyílászáró cseréjének komplett kivitelezése a helyszíni felméréstől a beépítésig, beleértve a takarólécek, párkányok elhelyezését (panel épület esetén), kőműves helyreállító munkálatokat, áthidaló elhelyezését, falazást (tégla épület esetén).

A műanyag nyílászáró előnyei

  • a fa nyílászáróval szemben a műanyag nyílászárók nem vetemednek és nem szívják magukba a nedvességet
  • időtálló, nem igényel kezelést: nem kell 2-3 évente újra festeni, mint a fa nyílászárókat
  • a műanyag ablakok profilja nem színeződik, nem sárgul be, még erős UV sugárzás hatására sem
  • az ablakcsere után nagy mennyiségű energiát takaríthat meg régi nyílászáróihoz képest
  • jó hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonság
  • kedvezőbb ár: a műanyag nyílászárók olcsóbbak, mint a fa és alu nyílászárók
  • egy jó döntéssel 25-30 évre letudhatja az ablakcserét és harmonikus otthont varázsolhat magának

Műanyag Nyílászáró beépítéssel, garanciával!

Soha ne vásároljon olyan műanyag nyílászáró terméket, mely nem résszellőző technológiával készült, mivel a tökéletes légzárás miatt a lakás egyáltalán nem tud majd szellőzni. Az emiatt megnövekedett páratartalom aztán a lakás különböző helyeinek penészedéséhez vezet. Kerülje el a nem várt penészedést, és csakis résszellőzővel ellátott ablakokat vásároljon!

Amikor kiválasztja a műanyag nyílászárókat, több szempontot is figyelembe kell vennie

A kiválasztás fő kritériuma a műanyag minősége és tartóssága. Többek között vegye figyelembe a profilok UV-állóságát, a profil falvastagságát, a beépítési méret vastagságát, mélységét, valamint a profil és az üvegezés hő- és hangszigetelést.

Mi alapján válasszunk új műanyag nyílászárót?

Fontos tisztáznunk, hogy új műanyag ablakot nem egy évre vásárolunk, hanem hosszú évekre, évtizedekre. Műanyag nyílászáró vásárlásakor fontos szempont a ház jellege, figyelembe kell venni azt, hogy egy panel lakásban szeretnénk kicserélni a régi ablakokat új műanyag nyílászáróra, vagy egy új építésű családi házról van szó, netán műanyag nyílászáróink egy belvárosi lakásba kerülnek beszerelésre.

Miért válasszunk műanyag nyílászárót a régi helyett?

A műanyag ablak anyagában fehér, így nem kell festenie, de a színes kivitelben készülő nyílászárók sem igényelnek festést. A műanyag ablak a színét nem veszíti el, mindig fehér marad. A műanyag ablak tisztítása egyszerűen egy vizes ruhával megoldható, de a komolyabb szennyeződések is alkoholos ablaktisztító folyadékkal könnyen eltávolíthatóak. A műanyagablak ellenáll a természeti hatásoknak, a nagy hőingadozástól nem vetemedik el a nyílászáró, így hosszú évekre van tervezve. A műanyagablak szigetelése kiváló, télen a meleget bent, nyáron pedig kint tartja. Fokozott hővédelmi üvegek esetén akár már az első fűtési szezonban is jelentős megtakarítás érhető el. Jó a hangszigetelő tulajdonsága is, mely igény esetén a műanyag nyílászáró speciális hangszigetelő üveggel is ellátható.

A műanyag nyílászárók takarékosak, biztonságosak

A műanyag nyílászárók cseréjével sok pénz takarítható meg mindamellett, hogy a lakás komfortját is megemeli.. Hogy mennyire takarékos egy műanyag nyílászáró az nagymértékben függ a beépített üvegek típusától. Ezek a kiválóan szigetelő nyílászárók gondoskodnak arról, hogy a meleg belül maradjon és a hideg ne jusson be a lakásba.

A nyílászáróknál ma már nemcsak a hidegtől, melegtől és a zajtól kell védeniük, hanem szükséges, hogy megóvja nyugalmunkat az illetéktelen látogatókkal szemben is. A legtöbb műanyag nyílászáró típus több ponton zár. A műanyag nyílászárók kiválasztásakor számos vasalat közül választhat biztonsági és funkcionális szempontok alapján azért, hogy azok egy életen át védjék az Ön és családja nyugalmát és kényelmét.

Deceuninck műanyag nyílászáró profil

A Deceuninck műanyag nyílászáró megjelenésére jellemző a természet gazdag és harmonikus színvilága. Igény szerint különleges színhatás választható, amely optimális módon segíti az Ön ötleteit és terveit.

A Deceuninck műanyag nyílászárók kiemelkedő tulajdonsága az UV-stabilitás és az időjárással szembeni ellenállóság, ezért a színek évek múlva is ugyanolyan ragyogóak lesznek, mint az első napon. Az M-PR rendszerhez 2 és 3 rétegű üvegezés is választható.