Bók-Ablak Kft. - Rehau Synego műanyag ablakok, bejárati ajtók


SYNEGO nyílászáró profilok

Műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok forgalmazása, beépítése, cseréje Budapest és vonzáskörzetében!

REHAU SYNEGO ABLAKOK

Rehau Synego


Synego műanyag ablakok

Prémium minőség elérhető áron! A Synego ablak ideális választás az Ön számára, ha az optimalizált hőszigetlelés mellett könnyen tisztán tartható nyílászárót keres. A HDF (High Definition Finishing) formula titka a speciális összetétel, mely érezhetően simább és csillogóbb fehér felületet eredményez.

Rehau Synego


Kiemelkedő tulajdonságok:

 • Beépítési mélység (profilvastagság): 80 mm
 • Üvegezés: 3 rétegű üvegezés, 48 mm vastagságban
 • Hangszigetelés: A hanggátló képesség akár 46 dB-ig emelhető, így zajos lakókörnyezetben különösen ajánlott.
 • Hőszigetelés: Az U w -érték alu távtartós hőszigetelt üveggel 0,86 W/m 2 K, meleg peremes kialakítással 0,76 W/m 2 K.
 • Biztonság: RC1 biztonsági vasalat alapáron, és akár RC2 biztonsági fokozattal is rendelhető
 • Szárnyprofil: Az egyenes szárnyprofil keskeny és elegáns megjelenést kölcsönöz az ablaknak.
 • Színváltozatok: Több, mint 50 szín, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben

Rehau nyílászárók: Az ablakprofilok új generációja

A nyílászárók minden épület arculatának, megjelenésének rendkívül hangsúlyos elemei, melyek amellett, hogy ellátják alapvető funkciójukat, fontos szerepet kapnak az esztétikum terén is. Míg korábban gyakran mérlegelni kellett, hogy a megjelenésre, a funkcionalitásra vagy épp a biztonságra helyezzünk-e nagyobb hangsúlyt, addig a modern gyártási technológia ma már lehetővé teszi, hogy mindezt egy-egy termékben egyszerre is megtaláljuk. A műanyag nyílászáró rendszerek közül számos gyártó termékeit ki lehetne emelni, melyek világszínvonalú minőséget képviselnek, így például az általunk is forgalmazott Rehau, Inoutic rendszereket. Ennek jegyében az alábbiakban a Rehau Synego műanyag ablakkal fogunk foglalkozni, s röviden összefoglaljuk Önnek az említett nyílászáró minden fontosabb előnyét. Annak érdekében, hogy otthona a lehető legkényelmesebb legyen, a Rehau egyedi dizájnt készített, 80 mm-es építési szélességgel, 6 kamrával a szárnyban és 7 kamrával a keretben. Óriási a különbség a hagyományos ablakok és a Rehau ablak között!

Rehau Synego


Rehau Synego: Csúcstechnológia a nyílászárógyártásban

Mint, ahogy arra fentebb is utaltunk a Rehau nyílászárók elsőosztályú iparcikkek, hiszen a magas színvonalú minőség elsődleges szempont a gyártás során. Mindez kiegészül az esztétikai aspektussal, a tökéletes funkcionalitás pedig megfizethető árakkal és széles kínálattal párosul, így bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ablakot. A Synego nyílászárók a Rehau csúcstermékei közé tartoznak, nem véletlen.

Kinek ajánljuk a Rehau Synego 80 profilrendszert?

A Rehau Synego 80 dobogós helyen szerepel a népszerűségi versenyben saját kategóriájában, hiszen az egyik leggyakrabban vásárolt termék a piacon. Tökéletes választás új épületekhez, vagy felújításra szoruló lakásokhoz egyaránt. A Rehau nyílászárók megfelelnek az energiatakarékos szerkezetekre vonatkozó követelményeknek is. Noha a Rehau Synego 80 profilrendszer ára magasabb, mint az átlagos teljesítményű termékeké, mégis jobban megéri a Rehau ablak megvásárlása, hiszen így garantált, hogy hosszú éveken, évtizedeken keresztül nem lesz szükség nyílászárócserére, és energetikai szempontból is rengeteget spórolhat. Most tekintsük meg részleteiben is, hogy mitől is különleges a Rehau nyílászárók szóban forgó képviselője.

A Rehau Synego ablakok előnyei

A Rehau Synego 80 egy kiváló energiahatékonyságú ablakprofil. A megfelelő választás azoknak, akik olyan ablakokat keresnek, amelyek már megfelelnek az energiatakarékos és passzív konstrukciók jövőbeli követelményeinek is. A legmodernebb eljárásokkal és alapanyagokból gyártott Rehau ablak páratlan lehetőséget nyújt az energetikai megtakarításhoz. Az átlagos teljesítményű, standard ablakokkal szemben a Rehau nyílászárók akár 50%-al jobb hőszigetelési mutatókkal rendelkeznek, így pedig rendkívüli módon csökkenthetők a fűtési költségek. A Rehau ablak passzívház szintű, Uw=0,76 W/m2K értékű hőszigetelése is elérhető, mely mondhatni egyedülálló. Ugyanakkor nem csak a hő-, de a hangszigetelés terén nyújtott szolgáltatások is elsőrangúak. Egy-egy Synego ablak érezhetően javítja az életminőséget, hiszen az opcionális középső tömítési rendszerrel felszerelve akár 46 dB-ig is emelhető a hangtompító képesség a kintről beszűrődő zaj minimalizálása és a nyugodt, pihenésre alkalmas légkör megteremtése érdekében, a legforgalmasabb utak mellett is.

Biztonság

A nyílászárók kiválasztásakor nem elég csupán a szigetelésre gondolni, hanem a biztonsági szempontokat is érdemes figyelembe venni. Az RC 1 ellenállási osztályú ablakok alacsony betörés elleni védelmet nyújtanak, ezért viszonylag rövid időn belül feltörhetők. Magasabb ellenállási osztályokkal viszont lényegesen több időre és mindenekelőtt hangosabb szerszámokra van szükség. A betörések elleni védelemben is maximális megbízhatóságot nyújt a Rehau ablak, a megerősített biztonsági technikának köszönhetően. Az általunk forgalmazott Rehau nyílászárók alapvetően RC1 biztonsági osztályba sorolhatóak, azonban akár az RC2, RC3 biztonsági fokozat is megrendelhető igény szerint.

A Rehau nyílászárók főbb tulajdonságai

A Rehau Synego 80 mm vastag profillal rendelkezik, 3 rétegű üvegezéssel 48 mm vastagságban, s az ablaktokban 7 légkamra, míg az ablakszárnyban 6 légkamra felel a tökéletes hatásmechanizmusért. A Rehau ablak tömítései pedig megbízható védelmet nyújtanak a huzat és nedvesség ellen.

Rehau Synego


Változatos színvilág, könnyű tisztítás

A bemutatott Rehau ablak előnyeinek felsorolásakor mindenképp meg kell említeni a gazdag színválasztékot is. A Rehau nyílászárók esetében akár 50 szín közül is válogathat, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben. A funkcionalitáson túl sarkalatos szempontot jelent a megjelenés is, ugyanis a nyílászárókat érdemes úgy kiválasztani, hogy összhangban legyenek a ház, vagy lakás stílusvilágával, mind a forma-, mind pedig a színvilágot tekintve. A Rehau ablak számos kreatív megoldást tartogat hagyományos családi házak, lakások vagy akár a legmodernebb épületek, például irodaházak számára is.Nagy, kicsi, négyzet alakú vagy kerek – a Rehau ablak a tervezés teljes szabadságát jelenti. Az ablaknak nem kell mindig téglalap alakúnak lennie. A SYNEGO számos építészeti lehetőséget kínál, legyen az egyenes, lekerekített vagy kör alakú – sok minden lehetséges.

Az esztétika vonalon haladva érdemes még egy szempontot alaposabban górcső alá venni, ez pedig nem más, mint a tisztántartás. A Rehau Synego sajátossága a High Definition Finishing (HDF) felület. A HDF technológia jegyében az ablak felülete sokkal simább, amelyen nehezen tapad meg a szennyeződés, szemben a hagyományos ablakokkal. Ezen új technológiai eljárásnak köszönhetően több év után is úgy fog csillogni ablaka, mintha csak aznap szerelték volna be. Azon felül, hogy hosszú ideig nem kell foglalkoznia az ablakpucolással, ha mégis erre kerül a sor, ez nagyon könnyedén és gyorsan kivitelezhető.

Környezetbarát Rehau ablak

A közfelfogás a műanyag ablakokat illetően az, hogy ezek a termékek sokkal jobban károsítják a környezetet, mint például alumínium társaik. Ez nem feltétlen igaz, legalábbis nem a Rehau és a Realtherm gyártáspolitikájában, ugyanis nálunk a műanyag ablakok is újrahasznosításra kerülnek. Kinyerjük a különböző alapanyagokat, majd ezeket az új termékek gyártása során felhasználjuk, mellyel magunk is hozzájárulunk a fenntartható jövőhöz. A legtöbb Rehau ablak, így a SYNEGO is EcoPuls termékcímkével van ellátva. Ez azt jelenti, hogy az ablakprofil több mint 40%-ban újrahasznosított anyagot tartalmaz.

A Synego ablakprofil a Rehau németországi központjában több éves mérnöki munka gyümölcseként született. A Rehau nyílászárók folyamatos fejlesztése során a mérnökök, szakemberek arra törekedtek, hogy a szóban forgó Rehau ablak már most megfeleljen a jövő energetikai elvárásainak. Nagyon fontos kritérium a környezeti értékek és az erőforrások védelme, melyet szemléletesen bizonyít a profil gyártásához felhasznált nagy mennyiségű újrahasznosított anyag. A legtöbb Rehau ablak vélemény kiemeli a környezetbarát megvalósítás rengeteg pozitívumát.

Összegzés

Összegzés végett tulajdonképpen csak ismételni tudjuk magunkat, hiszen kétségtelen, hogy minden Rehau ablak kiváló minőséget képvisel, melyek közül a Synego igen előkelő helyen szerepel. Rehau Synego 80 mm-es műanyag ablak kiváló választás, ha spórolni kíván a fűtési költségeken vagy, ha a hangszigetelést szeretné korszerűbb ablakokkal megoldani. Emellett a biztonságosság, és a gazdag szín-, és formavilág is fő szerepet kap, nem beszélve a könnyű tisztításról és időtállóságról.

Végül néhány Rehau ablak vélemény is olvasható részletes termékleírásunk mellé, melyek hűen tükrözik, hogy mit is kínálunk ügyfeleinknek:

"Maximálisan meg vagyok elégedve! Bárkinek ajánlom. Korrekt ár, magas minőség, megbízható szállítás és elsőosztályú beépítés. Az egész lakásfelújításom legprofibb csapata, tökéletes gyártói és beépítői összhang." /Marcell/

"Szeptemberben cseréltem nyílászárókat a lakásomban, ajtó-ablak mind a Realtherm terméke. A 3 rétegű üveg szigetelése várakozásaimat is felülmúlta, hőtartása csúcs szuper és még halkabb is lett a lakás. A termék felületi minősége is kiváló, ügyfélszolgálat első osztályú. Jó szívvel ajánlom!" /Tibor/

"Fóliázott színes 3 rétegű ablakaimat itt vettem, legkorrektebb áron, szakszerű beépítéssel." /László/

A modern, innovatív és fenntartható Rehau ablak megvásárlása esetén nem csupán készterméket kap, hanem testreszabott megoldásokat saját kívánságai és igényei szerint. Ízléses tervezéssel, egyedi formákkal és színekkel, illetve hasznos kiegészítő funkciókkal. Valósítsa meg velünk elképzeléseit, vágyait. A Rehau kiváló minőségű műanyag ablakaival otthona a kényelem szentéjévé válhat.REHAU SYNEGO BEJÁRATI AJTÓK

Rehau Synego bejárati ajtók


Rehau - Synego - Ajtók

Elegáns megjelenés, formatervezett design. A bejárati ajtóval szemben támasztott magas stabilitási elvárásoknak megfelelő nyílászáró, melyre hőszigetelésben is számíthatunk.

Kiemelkedő tulajdonságok:

 • Hőszigetelés: a lehető legmagasabb hőszigetelő tulajdonsággal bíró műanyag bejárati ajtónk. (kiváló, akár Ud=0,82 W/m2K) Hatékonyabb tömítés a küszöb mentén négy tömítési síknak köszönhetően.
 • Biztonsági funkciók: MABISZ minősített rúdzárral, a leemelést megakadályozó ajtópántokkal ellátva. Amennyiben szeretné tovább fokozni a műanyag bejárati ajtó biztonságát acélmerevített szendvicspanellel, illetve ragasztott biztonsági üveggel növelhető a betöréssel szembeni ellenálló képesség.
 • Beépítési mélység (profilvastagság): 80 mm
 • Profil: 80 mm, ajtótok: 7 légkamra, ajtószárny: 5 légkamra, REHAU Synego profilrendszer
 • Kialakítás: egyenes vonalvezetésű szárnyprofil
 • Színválaszték: Több, mint 50 szín, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben
 • Akadálymentesség: az alacsony, 20 mm magas küszöb lehetővé teszi az akadálymentes közlekedést.

Rehau Synego bejárati ajtók

A jól ismert Rehau gyártó nyílászárói méltán híresek, és előszeretettel alkalmazott gyártmányok Európa szerte, hiszen primer minőséget képviselnek. A műanyag ablakok mellett a Rehau bejárati ajtó is népszerű terméknek számít hazánkban is, így most egy rövid összefoglaló erejéig bemutatjuk, hogy miért is érdemes a Rehau Synego bejárati ajtó mellett letenni a voksát.

Rehau Synego


Minden ajtó egy új lehetőség

A bejárati ajtóknak több elsődleges funkciója van, kezdve a biztonságtól, a hő-, és hangszigetelésig. De ugyanúgy fontos rendeltetése van a strapabíróságnak, kényelmi funkcióknak, sőt még a megjelenésnek is. Hiszen a nyílászárók szín-, és formavilága hozzájárul otthona arculatához és stílusvilágához. A bejárati ajtók szigorú kritériumoknak kell, hogy megfeleljenek, hiszen a szigetelési hiányosságok, biztonságmechanikai hibák rengeteg kellemetlenséget és kiadást vonnak maguk után. Ha az Ön lakásának ajtaja is már az elavult kategóriát képviseli az említett szempontok alapján, tehát nem érzi biztonságosnak, nem túl esztétikus, rosszul szigetel, akkor érdemes egy modern és minden téren kielégítő, új bejárati ajtóba fektetni a pénzét, mely garantáltan gyorsan megtérül. Ilyen lehet például a Rehau bejárati ajtó.

A Rehau bejárati ajtó

A minőségi bejárati ajtók egyik legnívósabb, hazánkban is elérhető képviselője a Rehau Synego ajtó. A kínálatunkban megtalálható nyílászáró tulajdonságai révén minden ingatlanban megállja a helyét. Több szempontból is érdemes körüljárni a Rehau ajtó jellemvonásait, ám első körben a hőszigetelőképességet kell szemügyre venni. Az általunk forgalmazott műanyag bejárati ajtók közül a Rehau ajtó rendelkezik a legjobb szigetelési tulajdonságokkal, akár a 0,82 W/m2K-ot is elérheti. A titok nyitja részben a hatékony tömítés a küszöb mentén, illetve a 80 mm-es profilvastagság. Az úgynevezett ajtótok 7 légkamrás, míg az ajtószárny 5 légkamrával rendelkezik. Ezen technikai kialakításnak hála óriási összegeket spórolhat meg a fűtési szezonban, de természetesen ehhez hozzátartozik a megfelelően szigetelő ablakok megléte is. Másfelől a hangszigetelés szempontjából is elsőrangú, mely képesség kifejezetten előnyös lehet például, ha lakása egy társasház folyosójára nyílik. A bejárati ajtó kétség kívül legfontosabb funkciója a biztonság megteremtése, a betörők, illetéktelen behatolók távoltartása, a magánszféra biztosítása. A 80 mm-es profilvastagság mellett a Rehau ajtó MABISZ minősített rúdzárral, a leemelést megakadályozó ajtópántokkal van ellátva. Igény szerint az ajtó biztonságmechanikai tulajdonságai tovább bővíthetők acélmerevített szendvicspanellel, illetve ragasztott biztonsági üveggel.

Rehau Synego


Egyéb előnyök

A funkcionalitás mellett nem szabad megfeledkezni sem a kényelmi funkciókról, sem pedig a megjelenésről, hiszen, ha nem is elsődlegesen, de mindenképp hozzátartoznak a bejárati ajtók kritériumrendszeréhez. A kényelmi funkción belül kiemelt szerepet kap az akadálymentesség. A Rehau bejárati ajtó mindössze 20 mm magas küszöbe lehetővé teszi lakásában az akadálymentesítés ezen formáját, így ez idősek, rokkantak számára is nagy könnyebbséget jelenthet. Ami az esztétikai vonalat illeti, ha a Rehau bejárati ajtó beépítését szeretné otthonába, akkor a színvilág széles választéka kínálkozik, ugyanis több mint 50 szín közül válogathat, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben. Az ajtó kialakítását tekintve az egyenes vonalvezetésű szárnyprofil jellemzi. Könnyedén megtalálhatja tehát az otthona arculatához, vagy az Ön stílusához leginkább illő termékeket, hiszen a maximális funkcionalitás nálunk nem zárja ki az igényes megjelenést.

Összefoglalva az elmondottakat akkor érdemes a Synego Rehau ajtó mellett döntenie, ha szeretné otthona szigetelési jellemzőit javítani, de ezt a gyártmányt ajánljuk Önnek abban az esetben is, ha megbízható, biztonságos, strapabíró és időtálló bejárati ajtót keres, mely megfizethető és igényesen kialakított külalak jellemzi.REHAU SYNEGO EMELŐ-TOLÓ AJTÓRENDSZER

Rehau Synego


Rehau Synego emelő-toló ajtó rendszer

Energiatakarékosság csodás panorámával egyesítve, így a természetbarátok és a napimádók is tökéletesen megtalálják számításaikat. Kiváló stabilitást nyújtanak kis súly mellett, egyszerű a kezelésük és könnyen eltolhatóak, így akár gyermekek és idősek számára is biztonságos és egyszerű használatot tesznek lehetővé. A panoráma változatnál a különösen keskeny keretnek köszönhetően a lehető legtöbb fény jut be. Akárcsak a többi termékünknél, a kiváló hő- és hangszigetelő képesség itt is garantált!

Rehau Synego


A Rehau Synego emelő-toló ajtórendszerek fő tulajdonságai:

 • Beépítési mélység: 190 mm, 80 mm szélességű szárnyprofilokkal
 • Méret: akár 10 méter x 2,45 méter
 • Akadálymentesség: a besüllyeszthető küszöbbel mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő küszöbmagasságot
 • Hőszigetelő képesség: Ötkamrás REHAU SYNEGO profilrendszer a kiemelkedően magas hőszigetelésért. (akár Ud=0,92 W/m2K).
 • Hanggátlás és biztonság: 48 mm vastag, akár hangszigetelő üveggel is megrendelhetőek. Acélmerevítés a masszív, betörésbiztos ajtóért.
 • Színválaszték: Több, mint 50 szín, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben