Bók-Ablak Kft. - Szúnyoghálók


Szúnyoghálók

Műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok forgalmazása, beépítése, cseréje Budapest és vonzáskörzetében!

Szúnyoghálók

Szúnyoghálóink alumínium profilokból készülnek, alapárban fehér és barna színben. A háló anyaga UV stabil, füstszürke üvegszövet, mely az időjárás viszontagságainak ellenáll és szinte teljesen átlátni rajta.

Rendeltetésük szerint lehet fix és mobil (rolós) szúnyogháló, utóbbinál a háló egy tokban helyezkedik el és rugó segítségével működtetjük, ezért akkor sem kell leszerelni mikor nem használja csak egyszerűen vissza kell engedni a tokjába.

1. Fix keretes: csavarral vagy mágnessel rögzítjük a nyílászáróhoz.
2. Fix peremes, akasztófüllel: könnyen eltávolítható, a nyílászáró nem sérül.
3. Mobil (rolós): legpraktikusabb megoldás ablakokra
4. Oldalt húzós, Duplatokos oldalt húzós háló ajtó: működési elve megegyezik a mobiléval, különbség, hogy vízszintes irányban mozgatjuk a hálót
5. Oldalt tolós háló ajtó: a háló ajtó ennél a változatnál egy rögzített keretben, vízszintesen mozgatható
6. Nyíló (zsanéros) háló ajtó: leginkább bejárati ajtóknál alkalmazzuk, alumínium zsanérokkal rögzítve az ajtó tokhoz, időt álló, masszív szerkezet

7. Pliszés háló ajtó:

Pliszé rendszerű szúnyoghálók mind ablakokra, mind ajtókra tökéletes megoldást nyújtanak.

A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható.

A háló harmonikaszerűen, oldal irányba mozgatható, összehúzható vagy kinyújtható! Ezt a mozgást, egy az erre a célra speciálisan kifejlesztett „U” profilokból összeállított alumínium keretben végzi.

Nagy előnye lehet az eddig megszokott mobil hálókhoz képest, hogy nem tartalmaz mechanikai, forgó alkatrészt. Így a meghibásodás esélye még kisebbre csökkent. Helyigénye igen csekély, ezért felszerelése a négyzet alakú nyílászárók mindegyikére lehetséges.

Automatizálás

A motoros redőnyök kényelmét és biztonságát szolgálják, miközben megkímélik Önt a redőnyök fáradságos kezelésétől. Védelmet nyújthat a betörők ellen, ha motorizált redőnyeiket programozható időkapcsolóval rendelik meg, hiszen e lehetőség kihasználásával lakottnak tűnik otthonuk akkor is, ha éppen nem tartózkodik ott senki.

A motor a redőnytengelyben helyezkedik el, ezáltal külön helyet nem foglal a redőny mellett. A redőnymotor a beépített rádióvevő segítségével kommunikál a távirányítóval. Egy távirányító segítségével lehet a redőnymotorokat irányítani.

Bók-Ablak szúnyogháló