Bók-Ablak Kft. - Belső tokos 'rátétes' redőny


Belső tokos 'rátétes' redőny

Műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok forgalmazása, beépítése, cseréje Budapest és vonzáskörzetében!

Belső tokos 'rátétes' redőny

A belső tokos redőny az épületen belül található. Általában a falban van elhelyezve a nyílászáró fölött. A rátétes redőny megrendelhető műanyag-, és alumínium palásttal valamint szúnyoghálóval kombinált kivitelben is. Természetesen a redőny kezelési módjai sem térnek el a már korábban ismertetett módoktól.

redőny gurtnival

1. Reluxa

A reluxa a fémlamellák felhúzásával, leengedésével és elforgatásával az épületbe beáramló fény mennyiségét szabályozza, letve a belátást gátolja.

Az alumíniumból készült lamellák 16 és 25 mm-es szélességben készülnek. Minden típusú nyílászáróra és tetőtér ablakra felszerelhető. Szinte a szivárvány minden színében rendelhető.

Működtetésük bowdenes, üvegpálcás, golyóláncos vagy motorizált lehet.

2. Roletta

Legismertebb belső árnyékoló a roletta, több féle szín és mintaválasztékkal. Az áttetsző vagy hő visszaverő, esetleg teljes sötétséget biztosító textília forgó hengerre feltekerve vagy leeresztve segíti a belső tér fényszabályozását.

Működtetésük rugós, gyöngyláncos vagy motorizált lehet.

3. Napellenző

Napellenző termékeink védelmet biztosítanak a tűző napsugarakkal és az esővel szemben. A napellenzők gyártásához használt ponyvákat ugyanis magas UV szűrő képességgel és speciális vízlepergető impregnálással látja el a gyártó cég.

Fajtái:

  • könyökkaros
  • állványos
  • kar nélküli
  • olló karos
  • ejtőkaros