Nyílászáró csere Budapest, nyílászáró csere árak - Bókablak


Nyílászáró csere Budapest, nyílászáró csere árak

Műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok forgalmazása, beépítése, cseréje Budapest és vonzáskörzetében!

Nyílászáró csere Budapest, nyílászáró csere árak

A BÓK-ABLAK Kft. műanyag nyílászárók forgalmazásával, beépítésével, cseréjével foglalkozik. A nyílászáró csere szakszerű elvégzése mellett korszerű árnyékolástechnikai rendszereket (redőny, reluxa, roletta, szúnyogháló) is kínálunk. Több száz nyílászáró csere, árnyékoló rendszer szerelés, valamint rengeteg elégedett ügyfél bizonyítja munkánk minőségét.

Műanyag nyílászáró termékeinknél fő szempont nyílászáró csere előtt, hogy megfelelő nyílászáró profilt válasszunk. Cégünk minőségi DECEUNINCK és GEALAN nyílászáró profilokat forgalmaz.

A nyílászáró csere egy olyan befektetés, amely sok évtizedre szól.

Nyílászáró csere árak / Nyílászáró csere ajánlatkérés

Amit nyújtunk a nyílászáró csere megrendelése esetén

 • kiváló minőségű műanyag nylászárók
 • korszerű technikai háttér
 • kitűnő szakemberek
 • kedvező árak
Cégünkre jellemző tulajdonságok nyílászáró csere során
 • ingyenes felmérés a X., XVII.ker ben
 • szaktanácsadás
 • árajánlat készítés
 • műanyag nyílászáró kiszállítása
 • műanyag nyílászáró bontása, beépítése (nyílászáró csere)
 • törmelék elszállítás
 • beépítés utáni kőműves munkák

A nyílászáró csere menete

A nyílászáró csere megrendelése minden esetben az ajánlatkéréssel kezdődik. Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, úgy kollégánk helyszíni felmérést végez a nyílászárók méreteinek pontosítása végett. Amint a nyílászárók legyártásra kerültek, cégünk értesíti a vásárlót, hogy elkészült a megrendelt műanyag nyílászáró és hogy mely időpontban tudnánk beépíteni azt.

A beépítést végző szakembereink odafigyelése miatt a nyílászáró épségben érkezik meg az adott helyiségbe. A védelemben nagy segítséget nyújt a nyílászáró keretére és szárnyaira ragasztott védőfólia, amelyet a beépítés után természetesen el is távolítunk.

Ahhoz, hogy a nyílászáró beszerelése lehetővé váljon, a régi nyílászárót el kell eltávolítani, mely a szárnyak levételével kezdődik. Mielőtt a nyílászáró csere elkezdődik, fontos a berendezési tárgyakat valamivel letakarni, hogy a munka során keletkezett portól megvédjük őket, emellett az adott helyiségben szabaddá tenni a munkaterületet, hogy a nyílászáró elemei elférjenek, mivel a nyílászáró keretének összeszerelése után egy nagyobb méretű elem keletkezik.

Miután a nyílászáró szárnyait eltávolították szakembereink, elkezdik kisebb és nagyobb méretű darabokra vágni az előző nyílászáró tokját, ami azért is fontos, hogy a lehető legkevésbé sérülhessen a vakolat és a fal. Az eltávolított elemeket általában a megbízott cég elszállítja. Ahhoz, hogy az új nyílászáró beépítése megkezdődhessen, ki kell takarítani a törmeléktől a nyílászáró jövőbeni helyét, valamint pormentesíteni kell azt.

A nyílászáró csere utáni helyreállítást is vállaljuk, így Önnek nem kell külön kőműves szakembert megbíznia a régi nyílászárók bontása során a falon keletkezett sérülések miatt.

Nyílászáró csere, nyílászáró beépítés redőny, reluxa, roletta vagy szúnyogháló szereléssel együtt is rendelhető!

Olyan helyiségekben, ahol nyílt égésterű gázkészülék üzemel, kötelező a nem lezárható szellőző használata. Erre mindenképp figyeljen, ha nyílászáró csere előtt áll.

A nyílászáró csere és a hőszigetelés jelentősége

Egy nyílászáró cseréje nem csak esztétikai okok miatt válhat szükségessé, hanem azért is, hogy minél jobban leszorítsuk lakásunk hőveszteségét, így a tető és a falak szigetelése mellet nagyon fontos lépés a nyílászáró csere is a mai magas energiaárak mellett. Egy jól kiválasztott nyílászáró és egy szakemberek által végrehajtott nyílászáró csere nagyon jó befektetés.

A műanyag nyílászáró csere módjai

 • nyílászáró csere új épületben
 • nyílászáró csere panel épületekben (panel házaknál az ablakcsere mindenképp a régi tok kibontásával kezdődik)
 • nyílászáró csere tégla épületekben bontással
 • nyílászáró csere tégla épületekben bontás nélkül

A nyílászáró csere helyszíne

Ablakcserét Budapest egész területén, annak vonzáskörzetében, az agglomerációban, valamint vidéken is vállalunk.

Nyílászáró csere Budapesten, nyílászáró csere Budapest környékén, nyílászáró csere vidéken

Fő szolgáltatási területeink: Budapest X. kerület, Budapest XIV. kerület, Budapest XV. kerület, Budapest XVI. kerület, Budapest XVII. kerület, Budapest XVIII. kerület, Budapest XIX. kerület, Csömör, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Isaszeg, Ecser, Maglód, Gyömrő, Mende, Vecsés, Gyál, Üllő, de természetesen Budapest többi kerületéből érkező megkeresését is szívesen fogadjuk.

Nyílászáró csere Budapest, nyílászáró csere árak